Rulada Padurea Neagra

de JulyCris in Prajituri, 13 Ian 2014 | 3776 vizualizari

 

Foarte,foarte,foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 50 gr faina
  • 75 gr zahar tos fin
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri cacao
  • Crema
  • 550 crema de branza Hohland
  • 4 lingurite coaja rasa de portocala
  • 4 linguri suc de portocala
  • 4 linguri zahar pudra
  • Decor
  • fasii lungi de coaja de portocala
  • 3 linguri zahar
  • Optional
  • 2 banane
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Padurea Neagra:

Blat

Intr-un bol mai mare se bat ouale cu zaharul pana cand se obtine o crema groasa de culoare deschisa care isi tripleaza volumul. Se foloseste mixerul.Se adauga faina,amidonul,pudra de cacao. Faina se adauga si se amesteca cu grija pt ca aluatul sa se mentina aerat.Se tapeteaza taca cu hartie de copt(33/22cm) si se toarna aluatul.Dupa ce s-a copt(10-15 minute),se acopera cu un servet umed si se lasa la racit in tava,apoi se rastoarna pe hartie de copt.

Crema

Se pregateste crema din toate ingredientele,batand cu mixerul pana cand se obtine un amestec omogen. Se intinde peste foaie toata cantitatea,se adauga banane(optional) si se ruleaza cu grija.

Pt decor

Se caramelizeaza zaharul,se adauga apa si se fiebe amestecul,amestecand continuu. Se adauga fasiile de coaja de portocala si se continua fierberea pana se caramelizeaza.Se ia de pe foc,iar coaja de portocala se lasa la racit pe o farfurie.Se decoreza rulada.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

13.01.2014, 19:48

Cat de faina

JulyCris 1

13.01.2014, 23:17

Va multumesc!
Raspuns pt 2014(Laura din cate inteleg ) Blatul se numeste asa....Blat Rulada Padurea Neagra...Probabil pt ca e negru Cu siguranta merge umplut si cu frisca si visine si se rezolva problema denumirii.Crema pe care i-am pus-o eu merge si la torturi si alte prajituri.Iertati-mi nestiinta...sunt si eu noua

- Andreea - 1

14.01.2014, 08:25

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu ciocolata