Rulada rapida

de Constelatialeu in Prajituri, 29 Sep 2014 | 2177 vizualizari

 

Pentru cei care dau ochii peste cap si lesina ca am folosit crema de la Dr.Oetker,ii rog sa arunce cu rosii,oua,castraveti si alte legume folositoare pe langa casa omului....stiu eu ce sa fac cu ele...

 

INGREDIENTE

  • Rulada
  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar brun
  • 4 linguri de faina
  • Crema
  • 1 plic Creme Ole ciocolata neagra si portocale de la Dr.Oetker
  • cca 300 ml lapte
  • 80 g zahar farin
  • bucatele de ciocolata
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada rapida:

Rulada : Separam albusurile de galbenusuri,batem albusurile spuma tare cu un praf de sare.Adaugam zaharul si continuam sa batem pana obtinem o bezea tare,adaugam galbenusurile ,omogenizam,la final punem faina cernuta.Tava de la aragaz o tapetam cu hartie de copt turnam compozitia si nivelam.Dam tava la cuptorul preincalzit ,este gata cand trece testul scobitorii.Rasturnam rulada pe un servet umed si rulam,lasam sa se raceasca.

Crema : Praful din plic il amestecam cu zaharul si laptele si apoi mixam bine pana incepe sa se  intareasca,adaugam bucatele de ciocolata,Lasam la rece crema pana se raceste rulada.

Intindem rulada,punem crema ,apoi rulam,deasupra imbracam cu crema ramasa.Simplu repede si iti faci si pofta de ceva dulce.....unii carcotasi ar spune   otrava curata...oare ce nu-i otravit in lumea in care traim.....?

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada rapida-0
Rulada rapida-1
Rulada rapida-2
Rulada rapida-3
Rulada rapida-4
Rulada rapida-5
Rulada rapida-6
Rulada rapida-7
Rulada rapida-8

COMENTARII (35)

-Miti- 1

29.09.2014, 23:09

Ce-mi place reteta ptr rulada. Pot sa pastrez regula asta de 4-4-4 la orice rulada? Faina a iesit

Constelatialeu 1

30.09.2014, 05:59

Adina,eu asa fac mereu si n-am dat gres....

Rux 1

30.09.2014, 23:54

Arata grozav! Si eu folosesc tot blatul de pandispan...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20