Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta

de nico15 in Pastrav, 28 Aug 2011 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file de pastrav dezosat
  • 50 g de somon fume
  • 50 g de macrou afumat
  • 50 ml de smantana lichida
  • 20 ml de vin alb sec
  • piper
  • sare cu multa precautie, pestele este sarat
  • 2 mere
  • 1 felie de franzela alba
  • 30 ml de lapte
  • ulei, unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta:

Pregatim farsa cu care sa umpleu pastravul dupa cum urmeaza, taiem somonul in bucatele mici la fel procedam si cu macroul care in prealabil a fost depielat si s-au indepartat oasele, intr-o tigaie punem 2-3 cubulete de unt cand s-a topit adaugam pestele lasam 2 minute si adaugam vinul, cand se evapora alcoolul adaugam smantana si piperul, gustam de sare si tragem de pe foc, pregatindu-ne sa montam preparatul.

Intr-un cerc de metal uns cu ulei pe dinauntru, asezam fileul(fileurile) cu pielea in spre exterior si adaugam farsa, deasupra punem o rondea de mar care a fost la cuptor si este uscata. Se va da la cuptor 8-9 minute.

Acest preparat il vom servi cu un dressing de mere, realizat dupa cum urmeaza, punem un mar la copt, cand este gata se va curata de coaja si seminte se maie marunt si se va pune in blender, felia de franzela,  I se va taia coaja si se va inmuia in lapte, se va stoarce si se va adauga peste mar, agaugam 10 ml de vin alb dulce si potrivim cu sare si piper si blendam.

Scoatem preparatul de la cuptor si il vom servi cu acest dressing si menta tocata va fi de dessign.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de pastrav servit cu sos de mere si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

29.08.2011, 21:46

ceva gustos

gaby_gabytza 1

30.08.2011, 18:59

superba prezentarea

pater 1

13.11.2013, 17:17

intra pe siteul asta, legenda afumarii pastravului cu conuri de brad:
pastrav-afumat.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume