Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2014 | 3431 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • un cub de drojdie
  • 150 ml lapte cald
  • 100 ml ulei
  • sare
  • salam
  • felii de branza topita Delaco
  • feliute de ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa:

Drojdia se dizolva in lapte caldut.Faina se pune intr-un castron,in mijloc se pune drojdia ,ouale,uleiul,sarea si se face un aluat care se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se intinde o foaie subtire ,se taie fasie subtire de aluat pe care se repartizeaza cate 3 felii de salam,branza topita si feliute de ceapa si se ruleaza,se aseaza rulourile unse cu ou in tava tapetata cu hartie de copt si lasa la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350502
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350503
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350504
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350505
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350506
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350507
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350508
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350509
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350510
retete culinare - Rulouri cu branza topita Delaco salam si ceapa 350511

COMENTARII (18)

Panacris 1

05.11.2014, 10:17

_Alina_ 1

06.11.2014, 11:22

Bya Ralu 1

30.12.2014, 15:08

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S