Rulouri cu crema de branza

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2010 | 4773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii sunca de praga
  • pentru crema de branza:
  • 350 gr branza de vaci
  • o lingura unt
  • piper
  • marar in cantitate mai mare
  • sare(eu sincer am pus putina vegeta ca i-a dat un gust mai bun)
  • gogosar rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu crema de branza:

Feliile de sunca trebuie sa fie taiate cat mai subtire. Branza o frecam bine cu o furculita. Adaugam untul si amestecam pana devine ca o pasta. Punem si piperul cu sarea. Mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam foarte marunt. Il punem peste branza si omogenizam bine.

luam cate o felie de sunca. Punem cate o lingura de crema de branza,apoi o intindem cu un cutit. Rulam bine si prindeam cu o scobitoare. Asa procedam cu toate rulourile. Deasupra fiecaruia asazam si o feliuta de gogosar.

Sunt delicioase!!!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Rulouri cu crema de branza 57066
retete culinare - Rulouri cu crema de branza 57067
retete culinare - Rulouri cu crema de branza 57069
retete culinare - Rulouri cu crema de branza 57070

COMENTARII (17)

nadina73 1

21.10.2010, 16:56

ne plac tare multsuper 5f

Rocsi 1

21.10.2010, 20:00

nadina imi era dor de tine

elena1988 1

11.02.2011, 15:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59