Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

de AlexTeacher in Peste, 11 Aug 2015 | 6322 vizualizari

 

Nu sunt eu un fan al pestelui, dar Butterfish-ul mi se pare senzational. Daca nu gasiti il puteti inlocui cu oricare peste cu carne alba, mai gras, afumat. Dar acum e pe toate drumurile, gasiti si la Metro, Carrefour sau Cora. E o combinatie care mie-mi place foarte mult.  

 

INGREDIENTE

    • File de butterfish / peste afumat – 150 g
    • Crema de branza cu ciuperci, Delaco – ¾ cutie
    • Batoane de paine prajita, condimentata – cca 8-12 batoane;
    • Ridichi – 2 buc
    • Salata creata – 2 frunze
    • Crema de otet balsamic – 1 lingura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic:

  • Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator;

  • Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche;

  • Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet balsamic pe deasupra;

    Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulou de somon afumat