Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 3762 vizualizari

 

Se poate servi cald sau rece,este simplu, bun si sanatos.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • cascaval taiat felii
  • 3 linguri de usturoi pisat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval:

Dovlecelul se taie in felii subtiri pe lungime

Se ung cu ulei si se sareaza dupa gust

Se pun intr-o tava cu foaie de copt sau pe grill

Cand s-au inmuiat si s-au copt, se scot, se ung cu usturoi pisat si se pune cate o felie de cascaval

Se ruleaza, se inchid cu o scobitoare si se mai dau putin in cuptor cat sa se inmoaie cascavalul

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de dovlecei cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Alina26 1

18.04.2013, 17:43

superbi!!!!!ador dovleceii in ori ce fel!!!!la favorite!!

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:43

multumesc deyutzky,bya,motan,rocsi,alina

loredanaaa 1

18.04.2013, 18:50

alina mi-a placut mult gatiti asa,incearcale

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei