Rulouri de porc umplute în sos de bere

de ionix in Porc, 2 Mar 2010 | 8234 vizualizari

 

un rulou este arhisuficient pentru o persoana :D:D

 

INGREDIENTE

  • 1 si ½ kg muschi de porc
  • 200 ml bere
  • 200 ml apa
  • 3 catei de usturoi
  • O lingura cu unt
    Pentru umplutura:  
  • 1 ardei gras verde
  • doua pahare cu apa
  • Un pahar cu orez bob lung
  • Un morcov mare
  • O ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 6 ciupercute proaspete
  • 2 linguri cu sos de rosii
  • 2 linguri cu ulei
  • Chilli, oregano, sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute în sos de bere:

 

Muschiul de porc se taie pe lung si se bate pe lat astfel incat sa arate aproape ca un patrat.

Carnea se condimenteaza si se da la frigider pentru o ora.

Intre timp curatam legumele si pregatim umplutura.

 

Pregatirea umpluturii:

Uleiul il punem la incins cu o lingura cu apa.

Adaugam ceapa, ardeiul, morcovul, usturoiul si ciupercile taiate cubulete.

Se lasa vreo 2-3 minute si se adauga orezul.

Se adauga apa clocotita si se lasa inca vreo 10 minute.

Dupa aceea se adauga condimentele si sosul de rosii.

Se mai lasa inca 5 minute si se opreste focul.

 

Cat umplutura este inca calda facem rulorurile.

Luam carnea, punem intr-un capat o lingura cu umplutura si rulam.

Rulorurile le asezam in tava unsa cu unt, punem apa, punem berea si dam la cuptor.

Tava o punem la foc mediu in partea de sus a cuptorului si ungem rulourile, din cand in cand, cu sos din tava.

Spre sfarsit adaugam si usturoiul taiat rondele.

Lasam pana cand se rumenesc rulourile si le servim alaturi de muraturi.

 

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de porc umplute  în sos de bere-0
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-1
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-2
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-3
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-4
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-5
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-6
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-7
Rulouri de porc umplute  în sos de bere-8

COMENTARII (10)

ionix 1

02.03.2010, 21:21

de nevasta? stiind ce fire am? esti sgura??? bine, pentru asta trebuie sa mergem la Las Vegas... daca tu platesti, eu sunt de acord

Rocsi 1

03.03.2010, 14:47

las k facem in curte la bunik..ne intelegem noi k avem aceeasi fire

ionix 1

03.03.2010, 18:04

asa-i, o sa ne omoram in doua zile

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04