Rulouri de pui cu branza topita

de Rocsi in Pui, 26 Feb 2011 | 3967 vizualizari

 

Sunt foarte delicioase!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 6 felii branza topita
  • 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
  • sare
  • piper
  • 200 ml suc de rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu branza topita:

Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.

se taie in 6 bucati.

se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.

le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.

asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.

rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.

ungeti o tava cu putin ulei.

asezati rulourile in ea.

sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.

untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.

acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.

cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.

apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.

pofta buna!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri de pui cu branza topita-0
Rulouri de pui cu branza topita-1
Rulouri de pui cu branza topita-2
Rulouri de pui cu branza topita-3
Rulouri de pui cu branza topita-4
Rulouri de pui cu branza topita-5

COMENTARII (31)

Rocsi

Rocsi 1

01.03.2011, 18:53

da pana cris pot fi si o varianta de cordon bleu..insa am preferat sa le fac asa la cuptor..

mihaelar63

mihaelar63 1

07.04.2011, 02:36

La favorite cu reteta aceasta
Ce bine ti-au iesit inimioarele din sos de rosii la decor
Te lauda si o ardeleanca

adry88

adry88 1

21.05.2011, 12:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!