Rulouri de salam cu Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2013 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de salam umed
  • cateva lingurite de branza Ceva Fin pufos
  • cateva masline
  • 2 ardei rosii
  • o bucata de praz taiata rondele
  • 1 frunza de varza chinezeasca
  • 2 felii cascaval (din care decupam forme pentru a orna rulourile)
  • praf de marar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de salam cu Ceva Fin:

Ardeiul se spala si se taie felii subtiri.

Prazul se spala si se taie rondele.

Frunza de varza chinezeasca se spala si se taie fasii.

Feliile de salam se ung cu cate o lingurita de branza de la Delaco "Ceva Fin pufos". Rulam fiecare felie de salam si formam rulouri pe care le prindem cu cate o scobitoare la mijloc pentru sustinere.

Decupam forme de cascaval pe care le asezam in scobitoare deasupra rulourilor cu branza.

Pregatim farfuria astfel:

  • La baza asezam fasiile de varza chinezeasca;
  • In mijloc asezam rulourile;
  • Pe margini decoram cu feliute subtiri de ardei rosu,masline negre si rondele de praz;
  • Presaram marar uscat

Gata... puteti servi, pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de salam cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Lia_ 1

08.09.2013, 21:57

esti specialista in aluaturi si salate dar vad ca nu numai

karla 1

08.09.2013, 22:06

simona72 1

08.09.2013, 23:02

Vin dimineata la un mic dejun copios!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pogaci cu cașcaval