Rulouri din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 21 Ian 2013 | 5481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne
  • 4 felii de sunca
  • omleta din 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100g seminte de dovleac macinate
  • 5 linguri ulei de masline
  • 150ml vin sec alb
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu capia
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se bate intre 2 folii de plastic ca pentru snitele. Peste ea se pun (pe fiecare) feliile de sunca, omleta taiata ca taieteii si morcovul (1) taiat fasii cu cutitul de curatat legume. Se ruleaza strans si se prind cu scobitori.

Intr-o farfurie se pun semintele de dovleac si se tavalesc pe toate partile rulourile, dupa care se pun la prajit in tigaia incinsa cu cele 3 linguri de ulei. Se prajesc pe toate partile si se scot intr-o tava. In tava se pun legumele curatate si taiate rondele (morcov, ceapa si ardei capia) se mai adauga si cele 2 linguri de ulei si 150ml vin. Se dau la cuptor pentru 1 ora si un sfert si se pot servi cu legume.

Inaite de a fi servite se desfac scobitorile. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de carne cu sos de cascaval si bere neagra