Rulouri din carne de porc

de mamaieelena in Porc, 21 Ian 2013 | 2971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de carne
  • 4 felii de sunca
  • omleta din 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100g seminte de dovleac macinate
  • 5 linguri ulei de masline
  • 150ml vin sec alb
  • 4 morcovi potriviti
  • 1 ardei rosu capia
  • 2 cepe rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din carne de porc:

Carnea se bate intre 2 folii de plastic ca pentru snitele. Peste ea se pun (pe fiecare) feliile de sunca, omleta taiata ca taieteii si morcovul (1) taiat fasii cu cutitul de curatat legume. Se ruleaza strans si se prind cu scobitori.

Intr-o farfurie se pun semintele de dovleac si se tavalesc pe toate partile rulourile, dupa care se pun la prajit in tigaia incinsa cu cele 3 linguri de ulei. Se prajesc pe toate partile si se scot intr-o tava. In tava se pun legumele curatate si taiate rondele (morcov, ceapa si ardei capia) se mai adauga si cele 2 linguri de ulei si 150ml vin. Se dau la cuptor pentru 1 ora si un sfert si se pot servi cu legume.

Inaite de a fi servite se desfac scobitorile. Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din carne de porc-0
Rulouri din carne de porc-1
Rulouri din carne de porc-2
Rulouri din carne de porc-3
Rulouri din carne de porc-4

COMENTARII (39)

sebirizescu 1

01.02.2013, 23:58

bun

CookieMonster 1

20.03.2013, 09:40

Vreau si eu ce bine poate sa arate

diaconta 1

18.07.2013, 21:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04