Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde

de Dana Cristea - pusikmea in Porc, 7 Mai 2010 | 3708 vizualizari

 

ceva in genul cordon bleu

 

INGREDIENTE

  • o buc pulpa de porc
  • cascaval
  • ceapa verde
  • un albus de ou
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde:

Spalam carnea, o taiem felii ca pt snitele, o batem putin si punem feliute de cascaval si ceapa verde si rulam cu grija.

Rulourile le prindem cu scobitori si le punem la prajit in ulei incins.

Dupa ce le-am prajit le scoatem si le dam deoparte.

Intre timp amestecam albusul de ou ( am pus doar albus pt ca il aveam prin frigider, dar bineinteles ca se pune oul intreg) cu putin pesmet si dam rulourile prin acest amestec, dupa care dam bine prin pesmet si le mai punem putin la prajit, doar pana se prind o culoare aurie.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde-0
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde-1
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde-2
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde-3
Rulouri din pulpa de porc umplute cu cascaval si ceapa verde-4

COMENTARII (14)

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:06

gata ela, era deschisa sa sti

gaby_duceag

gaby_duceag 1

07.05.2010, 22:23

faine.dar acum nimic nu mai vreau,vin maine.ps...am vazut unghiile

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 22:40

gabitza te-ai saturat de la atata shaorma, te cred si eu...unghiile sunt micute si nu mai am timp de ele,aveam si eu o pasiune inainte sa nasc, dar acum s-au dus toate, pasiunea cea mai mare e andutu meu mic si drag

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!