Salam de biscuiti

de izulika in Dulciuri, 12 Apr 2010 | 10044 vizualizari

 

l-am facut mai demult insa abia acum l-am postat

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti simpli
  • 2-3 linguri cacao
  • nuca de cocos
  • 50 g miez de nuca macinat
  • esenta de rom
  • 1/2 pachet de margarina
  • 500 ml lapte
  • 50 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti:

Se rup biscuitii in bucatele mici intr`un castron mai mare, se adauga miezul de nuca( se mai poate adauga rahat sau stafide ).

Separat intr-o cratita se pune zaharul, cacaoa, margarina si laptele si se pun la fiert, cand margarina este topita si laptele cald se adauga amestecul peste biscuti Se adauga esenta de rom si se amesteca usor.

Amestecul rezultat se lasa sa se odihneasca putin iar dupa se rupe o bucata de folie alimentara se presara cu nuca de cocos iar peste se pune compozitia de biscuiti se ruleaza si se presara cu nuca de cocos si se da la frigider 3-4 ore sau chiar o zi

 

RETETA IN IMAGINI

Salam de biscuiti-0
Salam de biscuiti-1

COMENTARII (6)

izulika 1

12.04.2010, 19:16

din pacate nu mai este, dar cand mai fac te servesc cu mare placere ..merci pusikmea... da rocsi_1612 este foarte bun si te saturi din 2 feliute

nadina73 1

12.04.2010, 22:06

foarte bun

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:42

nu e ora din zi sau din noapte ion care nu ai papa o felioara de salam de biscuiti

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04