Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Este la meniu in toate bistrourile frantuzesti. Usoara si gustoasa caci branza de capra ii da gust si peps.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/salata-cu-branza-calda-de-capra.html
Prajiti sunca taiata bucatele intr-o tigaie.
Incalziti cuptorul la 160°C.
Taiati branza de capra in 2 felii rotunde (in lungime).
Puneti fiecare rond de capra pe felia de paine si puneti-le pe o placa de copt acoperita de hartie.
Dati 10 minute la cuptor.
Amestecati bine ingredientele pentru sosul vinaigrette.
Puneti salata verde pe 2 farfurii, cu rosiile taiate felii.
Arozati de sosul vinaigrette si puneti bucatelele de sunca prajite si felia de paine cu branza calda .
Presarati seminte si serviti imediat.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult