Salata cu spanac, portocale si fistic

de -Licurici- in Mancaruri de post, 19 Mar 2016 | 366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o mana de spanac baby;
  • 3-4 ridichii mici;
  • un sfert de fenicul;
  • o jumatate de portocala;
  • o jumatate de portocala rosie;
  • 30 g fistic maruntit;
  • marar;
  • dressing pt salata (am avut de la KFC).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu spanac, portocale si fistic:

  1. Am spalat spanacul si l-am lasat la uscat.
  2. Ridichiile le-am taiat pe jumatate, portocalele le-am taiat rondele, apoi in 4, iar fenicului l-am taiat fasii.
  3. Am curatat fisticul, apoi l-am maruntit cu cutitul.
  4. Am asamblat salata intr-un castron astfel: spanac, ridichii, portocale, fenicul, fistic si putin marar tocat.
  5. La final, am pus dressingul peste salata.
 

TIPS-URI

1

Dressingul se poate face dupa bunul plac, eu am avut o punga de la KFC si din cauza asta l-am folosit.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433788
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433789
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433790
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433791
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433792
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433793
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433794
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433795
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433796
retete culinare - Salata cu spanac, portocale si fistic 433797

COMENTARII (23)

-Licurici- 1

20.03.2016, 19:27

noiinbucatarie 1

21.03.2016, 19:11

mihaelar63 1

24.03.2016, 01:11

Imi plaaaceee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21