Salata de cartofi

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2009 | 1838 vizualizari

 

Reteta mi-a spus-o d-na Sica Draghici si m-am grabit sa o pun in practica si nu-mi pare rau. Va las sa apreciati...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi
  • 6-7 castraveti acri
  • 1 piept de pui
  • 6 linguri de maioneza
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper dupa gust
  • Maioneza:
  • 2 oua
  • 300 ml. ulei
  • 1 lingurita de mustar
  • zeama de la o lamaie
  •  sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi:

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert alturi de pieptul de pui. Cat se fierb acestea se toaca marunt castravetii si se lasa la scurs. Se face maioneza. Cand s-au fiert cartoifii se taie cubulete.Daca se poate cartofii sa fie cat mai fierbinti si se amesteca , cu maioneza. Se taie in cuburi si pieptul de pui. Patrunjelul se toaca marunt.Se amesteca toate ingredientele, se sareaza si se pipereaza dupa gust.

 

TIPS-URI

1

Daca, cartofii sunt cat mai fierbinti intra maioneza in ei si au un gust deosebit.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

04.11.2009, 10:09

Hop si eu pentru nitica salata!

roxana78 1

12.10.2010, 17:24

DELICIOASA SALATA

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:28

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21