Salata de cartofi cu peste afumat

de Bucataras Medi in Peste, 25 Noi 2010 | 4273 vizualizari

 

Excelenta pentru zilele de post in care se mananca peste.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi
  • 1-2 cepe(este de preferat ceapa rosie dar eu nu am avut)
  • 1 buc. macrou afumat
  • o mana cu masline
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • marar uscat
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cartofi cu peste afumat:

Se spala cartofii si se pun la fiert in coaja intr-un vas cu apa atata cat sa ii acopere.Adaugam in apa putina sare si lasam pana cand acestia sunt fierti(se incearca cu ajutorul unei furculite).Se scurge apa si se lasa sa se racoreasca catofii dupa care se curata de coaja si se taie cubulete mai mari(asa imi place mie).

Se pun intr-un vas  se presara marar uscat peste ei si se adauga pe rand maslinele, pestele afumat curatat de oase si rupt in bucati potrivite si mai apoi ceapa taiata pestisori.Condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust.Asezonam cu patrunjel verde.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de cartofi cu peste afumat-0
Salata de cartofi cu peste afumat-1
Salata de cartofi cu peste afumat-2
Salata de cartofi cu peste afumat-3
Salata de cartofi cu peste afumat-4
Salata de cartofi cu peste afumat-5
Salata de cartofi cu peste afumat-6

COMENTARII (49)

Sylvia 1

28.11.2010, 12:31

Medi nu am gasit ieri macrou afumat asa c azi o sa fac alta salata dar nu renunt la cautari pentru ac vreau sa degust salata asta minunat arata ca tot ce faci, se vede ca pregatesti totul cu drag

Bucataras Medi 1

09.12.2010, 19:38

Multumesc pentru cuvintele frumoase Sylvia.........ai gasit in cele din urma macrou afumat?.......................

DIANA B 1

25.07.2012, 12:33

Postat in 2010 , vizualizat de 2010 ori

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04