Salata de conopida

de marcela1979 in Salate, 14 Mai 2011 | 1920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr conopida
  • 1 ou
  • ulei 200 ml
  • smantana 200 ml
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de conopida:

Conopida se rupe in buchetele ,se spala si se fierbe in apa cu sare.Cand e fiarta se scurge de apa, se paseaza,se adauga usturoiul pisat.Se face maioneza din 1 ou si ulei se adauga smantana si se pune peste conopida .Se amesteca, se potriveste de sare si piper si se da la frigider o jumatate de ora.Se serveste pe felii de paine prajita cu rosii.Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de conopida 104955
retete culinare - Salata de conopida 104956
retete culinare - Salata de conopida 104957

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

16.05.2011, 12:26

Cred ca n-am mancat de un an

mamaieelena 1

16.05.2011, 19:19

buna

gaby_gabytza 1

24.05.2011, 18:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S