Salata de cruditati

de Andra_Constantinescu in Salate, 15 Mar 2015 | 3587 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 frunze de salata Lollo;
  • 3 rosii cherry;
  • o bucatica de castravete;
  • un sfert de sfecla rosie;
  • un sfert de gulie;
  • o ceapa;
  • sare, dupa gust;
  • doua linguri de otet balsamic;
  • 2-3 linguri ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de cruditati:

Se spala legumele si se taie bucatele, in afara de sfecla si de gulie, care se dau pe razatoare.

Se adauga sarea, otetul si uleiul si se amesteca salata. 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salata de cruditati 371401
retete culinare - Salata de cruditati 371402
retete culinare - Salata de cruditati 371403
retete culinare - Salata de cruditati 371404
retete culinare - Salata de cruditati 371405

COMENTARII (9)

geoline 1

15.03.2015, 23:23

like@@

monik80 1

17.03.2015, 16:36

Buna si sanatoasa

Carmen_g 1

17.03.2015, 17:15

Ce salatica buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L