Salată de dovlecei

de elucubratiiculinare in Salate, 22 Iun 2012 | 4381 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei mici,
  • 4 fire ceapă verde,
  • 4 căței de usturoi,
  • 2 linguri ulei de măsline,
  • 1 lingură oțet de mere cu miere,
  • 1 linguriță miere,
  • 50 ml apă,
  • 2 linguri mărar proaspăt tocat,
  • sare,piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată de dovlecei:

Dovleceii se spală, se înlătură cotorul și se feliază rondele de 1/2 cm. Se coc pe plită câte 1-2 minute pe fiecare parte.

Se scot într-un castron. Imediat se stropesc cu ulei de măsline și oțetul amestecat cu apă și miere. Ceapa verde se spală și se toacă mărunt. Usturoiul se curăță și se pisează. Adăugăm ceapa verde, usturoiul și mărarul peste dovlecei și amestecăm ușor. Condimentăm cu sare și piper.

Servim imediat.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

22.06.2012, 23:21

Sim0na 1

23.06.2012, 23:18

Imi place!!!

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:24

Foarte apetisanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecei