Salata de icre de crap

de delia64 in Crap / Caras, 11 Iun 2014 | 1627 vizualizari

 

Am gasit icrele in pestii pe care i-a pescuit Rares fiul meu .
Trebuia tinute in saramura dar pofta este pofta si am facut asa proaspete abia scoase din pesti .
Au fost tare gustoase .

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri icre
  • 1 ceapa verde
  • zeama de la o lamaie mica
  • 2 felii paine alba
  • sare dupa gust
  • aproximativ 500 ml. ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre de crap:

Se curata de coaja painea si se pune in apa rece  .

Curatam icrele de pelite  , se sareaza si se freaca cu putin ulei .

Painea scursa de apa se amesteca cu icrele cu ajutorul mixerului si se adauga zeama de lamaie si ulei putin cate putin .

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se adauga  peste icre mixad pana se omogenizeaza .

Se serveste cu paine proaspata si felii de rosii .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Icrele se tin in saramura 2-3 zile , eu avand o gravida in casa le-am preparet proaspete .

RETETA IN IMAGINI

Salata de icre de crap-0
Salata de icre de crap-1
Salata de icre de crap-2

COMENTARII (16)

delia64 1

13.06.2014, 13:31

Luckycake ,ce fain , eu am 2 baieti cel mare Rares si cel mic Razvan .

mihaelar63 1

02.07.2014, 11:19

Ce bine arata Cum ai obtinut culoarea asa frumoasa ?

delia64 1

30.07.2014, 21:41

Mihaela , asa au iesit , nimic special .

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04