Salata de sfecla coapta cu hrean

de Panacris in Salate, 5 Noi 2011 | 14121 vizualizari

 

O salata de toamna-iarna delicioasa si plina de vitamine!

 

INGREDIENTE

  • sfecla rosie 3 kg
  • hrean 2 bucati
  • sare
  • zahar
  • otet
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla coapta cu hrean:

Sfecla se spală și se pune la copt în cuptor pe o tavă tapetată cu hârtie de pergament pentru cca. 1 oră la foc mic. Se încearcă cu o scobitoare dacă e pătrunsă. Se lasă la răcit, se curăță de coajă și apoi se rade pe răzătoarea fină. Hreanul se curăță de coajă, se rade fin și se adaugă la sfeclă. Se amestecă apa, oțetul, zahărul și sarea până se dizolvă ingredientele. Se adaugă la compoziția de sfeclă și se amestecă până se încorporează toate ingredientele. Se pune în borcane și se pune la rece. Se poate consuma imediat sau pe parcursul iernii.

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de sfecla coapta cu hrean-0
Salata de sfecla coapta cu hrean-1
Salata de sfecla coapta cu hrean-2
Salata de sfecla coapta cu hrean-3
Salata de sfecla coapta cu hrean-4
Salata de sfecla coapta cu hrean-5
Salata de sfecla coapta cu hrean-6

COMENTARII (24)

Lorra 1

23.09.2013, 20:50

Imi place

Camelya 1

12.10.2015, 21:48

Camelya 1

12.10.2015, 21:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04