Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort

de Catalina L in Salate, 18 Iun 2015 | 571 vizualizari

 

Tot ceea ce are nevoie organismul găsim în sfecla roşie.
Consumată în oţet, proaspătă sau coaptă, este un superaliment nutritiv cu multe beneficii pentru sănătate.
Vitaminele A, C, complexul B, sulful, sodiul, calciul, fierul, iodul, potasiul şi antioxidanţii din sfecla roşie ajută la tratarea mai multor afecţiuni

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mici fierte - 500-600 gr
  • 80 g branza Roquefort
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 2 oua tari
  • sare, piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort:

Fierbeti ouale 10 minute.  

Pregatim sosul vinaigrette: amestecam otetul, mustarul, sarea si piperul.  

La urma adaugam uleiul si frecam bine pana se obtine o crema subtire.   

Taiati sfecla, ouale tari si branza Roquefort in cuburi.  

Puneti-le intr-un castron si adaugati sosul vinaigrette. Adaugati sare, piper si amestecati.  

Dati la rece sau serviti imediat.  

Inainte de a servi puneti verdeata proaspat tocata.   

Puteti servi cu tartine de salata de vinete - reteta aici

Pofta Buna !!!!!!!!!!!!

 

TIPS-URI

1

Sfecla o puteti fierbe inainte si lasa la frigider peste noapte.

RETETA IN IMAGINI

Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-0
Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-1
Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-2
Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-3
Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-4
Salata de sfecla rosie cu branza Roquefort-5

COMENTARII (10)

-Licurici-

-Licurici- 1

19.06.2015, 07:05

Imi place

anca_rm

anca_rm 1

19.06.2015, 07:47

mirela0911

mirela0911 1

21.06.2015, 15:46

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!