Salata de sfecla rosie cu hrean

de Ubulika in Salate, 6 Dec 2011 | 3084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle rosii mari
  • 3 radacini de hrean
  • otet
  • sare
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla rosie cu hrean:

Curatam hreanul, il spalam si il dam pe razatoarea mica. Spalam sfecla, o punem intr-o oala si acoperim cu apa. Punem un varf de sare si lasam sa fiarba 1h, 1h jumate. Verificam din cand in cand daca e indeajuns de patrunsa.

Cand e gata o punem intr-o farfurie si o lasam la racit. Dupa ce s-a racit o curatam, o radem pe razatoarea mare intr-un bol.

Adaugam peste sfecla: zahar, hreanul ras, otet si sare. Cantitatea  ingredientelor  o stabileste fiecare dupa gust. Amestecam bine, o punem in borcane si dam la frigider.

Eu am mancat goala cat am apucat pana am umplut borcanele:)))))))))))))

 

RETETA IN IMAGINI

Salata de sfecla rosie cu hrean-0
Salata de sfecla rosie cu hrean-1
Salata de sfecla rosie cu hrean-2
Salata de sfecla rosie cu hrean-3
Salata de sfecla rosie cu hrean-4

COMENTARII (7)

gaby_gabytza 1

06.12.2011, 16:38

alinutzika 1

06.12.2011, 16:48

foarte buna!!!

MotanLaOale 1

06.12.2011, 16:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20