Salata din limba de porc

de nico15 in Porc, 25 Iun 2013 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 limba de porc
  • 5 castraveti murati
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 30 g de masline negre feliate
  • ½ de iaurt

Pentru maioneza:

  • 100 ml ulei
  • 1 galbenus
  • 1 linguri mustar iute
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata din limba de porc:

Limba de porc se spala foarte bine, se fierbe in oala sub presiune, se curata bine de pielitele de deasupra si se taie in feliute subtiri. Castravetii murati ii curatam de coaja si ii taiem in cubulete de aceeasi marime, se lasa la scurs. Fierbem un ou tare, taiem ceapa brunoisse

Dupa ce oul a fiert se decojeste si se va taia cubulete se amesteca cu ceapa, castravetii si maslinele feliate.

Trecem la pregatirea maionezei din galbenusul de ou, ulei si mustar+ se va amesteca bine si se va adauga, sare, un praf de piper alb si zeama de lamaie. Pentru a nu fi un preparat greu in maioneza preparata de noi adaugam si iaurtul, amestecam bine si adaugam peste salata noastra(atentie la castraveti trebuie sa fie foarte bine scursi altfel salata datorita excesului de lichid va aparea dizgratioasa).

Saram, piperam  adaugam si un praf de boia, dupa preferinta: iute, dulce sau afumata. Decoram ca in imaginile alaturate si servim.

Pofta Buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Salata din limba de porc-0
Salata din limba de porc-1
Salata din limba de porc-2

COMENTARII (5)

babi5

babi5 1

26.06.2013, 08:27

MotanLaOale

MotanLaOale 1

26.06.2013, 08:49

iri_iri

iri_iri 1

26.06.2013, 14:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!