Salata mixta

de MotanLaOale in Salate, 11 Sep 2013 | 5830 vizualizari

 

Daca tot am ramas cu legumele fierte de la supa de rosii am combinat o salata cu legume crude si bineanteles cu afumatura si branza!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 3 morcovi
  • 2 albituri
  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei capia
  • 2 castraveti
  • 250g costita afumata
  • 270g branza tip feta
  • 3 linguri smantana
  • otet
  • ulei masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata mixta:

Cartofii, morcovii si albitura se pun la fiert in apa cu sare.

Eu le-am avut gata fierte de la supa de rosii.

Ceapa, ardeii si castravetii se spala si se curata.

Se toaca toate legumele (fierte si crude) si se pun intr-un castron.

Se toaca cubulete costita si branza si se pun si ele in castron.

Se presara sare si piper.

Se pun 2 linguri de otet, 3 linguri ulei de masline, 3 linguri smantana si se amesteca bine, bine.

Se potriveste de gust in functie de dorintele fiecaruia.

Se mananca ca atare find foarte satioasa.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Este foarte buna si fara smantana.

2

Felul legumelor si cantitatile se pot schimba in functie de gustul fiecaruia.

3

Se amesteca bine ca branza feta cu otetul si uleiul sa faca un sos foarte bun.

RETETA IN IMAGINI

Salata mixta-0
Salata mixta-1
Salata mixta-2
Salata mixta-3
Salata mixta-4
Salata mixta-5
Salata mixta-6
Salata mixta-7
Salata mixta-8
Salata mixta-9
Salata mixta-10
Salata mixta-11
Salata mixta-12
Salata mixta-13
Salata mixta-14
Salata mixta-15

COMENTARII (40)

MotanLaOale 1

12.09.2013, 08:54

mena29 1

20.09.2013, 09:38

Ai combinat tu ce ai combinat si m-ai facut sa-mi fie foame!Pai treaba-i asta

MotanLaOale 1

20.09.2013, 10:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04