Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana

de Bya Ralu in Salate, 6 Aug 2014 | 2021 vizualizari

 

A fost ideala pentru cina

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de conopida
  • 3 linguri de mazare fiarta
  • 1 mana de rosii cherry
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • un praf de boia dulce
  • piper
  • Pentru sos:
  • 2 linguri smantana
  • 2 frunze de salata verde
  • frunze de ceapa verde
  • sare/piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana:

Se pune o oala cu apa si sare pe foc,iar cand incepe sa clocoteasca apa se adauga buchetele mici de conopida spala.Se fierb circa 15 minute.

Ceapa rosie se taie solzisori si se pune intr-un castron inalt.

Intr-un robot de bucatarie sau cu un blender se marunteste salata,frunzele de ceapa verde si smantana(cu un blender cred ca se face mai pasta, mie nu mi-a iesit asa dar tot bun a fost).

Se toarna compozitia de sos peste ceapa rosie,se pune si mazarea scursa de zeama si se amesteca bine.

Conopida se scurge de apa si se lasa sa se raceasca,dupa care se adauga in castronul se salata.

Rosiile cherry le spalam bine si le taiem in patru.

Se amesteca bine toate ingredinetele, si condimentele.

Se da la frigider pentru 20 minute dupa care se poate servii.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si porumb si broccoli

RETETA IN IMAGINI

Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-0
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-1
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-2
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-3
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-4
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-5
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-6
Salata rece de conopida cu rosii cherry si sos de smantana-7

COMENTARII (26)

Bya Ralu 1

07.08.2014, 12:54

rocsi vreau sa slabesc)

Bya Ralu 1

07.08.2014, 12:54

kuki

Panacris 1

12.08.2014, 15:37

Pentru mine fără mazăre În rest e OK

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20