Salata Suba cu piept de pui

de Rahela Velicu in Salate, 8 Dec 2019 | 3878 vizualizari

 

Salata asta de origine ruseasca, Suba, este preferata noastra.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fiert( sau ramas de la un pui gatit la rotisor)
  • 1/2 sfecla rosie
  • 3 cartofi medii
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • 100 g maioneza
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Suba cu piept de pui:

Fierbem mai intai cartofii si morcovii curatati de coaja.

Separat fierbem sfecla rosie.

Legumele fierte le dam pe razatoarea cu ochiuri mari, la fel si ceapa.

Pieptul de pui il taiem cubulete mici.

Pe un platou punem un inel de la o tava cu peretii detasabili si punem primul strat de piept de pui.

Adaugam 1 lingura de maioneza, apoi adaugam morcovii. Dupa fiecare strat de legume adaugat, presam usor legumele.

Adaugam maioneza, ceapa si apoi cartofii.

Presaram maioneza din loc in loc, iar la final adaugam sfecla rosie.Ornam dupa preferinta.

Dam salata la rece pentru cel putin 1 ora. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ordinea straturilor de legume poate diferi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Suba cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu varza de China