Salata Vieneza cu crema de branza

de deliciousflavours in Salate, 26 Iun 2012 | 2605 vizualizari

 

Trebuie sa incercati neaparat aceasta salata...este atat de usoara si aromata datorita arpagicului, pe care sincer acuma l-am incercat pentru prima data. Este o gustare perfecta pentru micul dejun, cina sau chiar si la diverse evenimente.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr crema de branza (Exquisa/Philadelphia)
  • 150 gr smantana (preferabil mai grasa)
  • 1 lingurita mica mustar
  • 2 linguri ulei de masline
  • 150 gr cascaval gras
  • 4-5 ridichi mai mari
  • 2 castraveti murati
  • 10-15 fire arpagic verde
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • marar
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata Vieneza cu crema de branza:

Crema de branza, smantana si mustarul amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn. Adaugam treptat uleiul de masline si continuam sa amestecam pana la omogenizare. Ridichile si cascavalul le dam prin razatoarea mare, ridichile rase este bine sa le stoarcem de zeama pe care o lasa, altfel se va subtia salata. Castravetii ii taiem cubulete mici, tocam mararul si arpagicul verde. Adaugam totul la crema de branza impreuna cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper dupa gust.

Dam la frigider si servim rece alaturi de paine prajita.

Pofta buna!

 

COMENTARII (50)

Sim0na 1

26.06.2012, 20:38

Frumoasa si gustoasa!

iri_iri 1

27.06.2012, 05:39

deliciousflavours 1

27.06.2012, 10:05

va multumesc fetelor, o zi faina sa aveti!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D