Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pestii bine curati si spalati, ii tamponam bine cu servet absorbant, ii presaram cu sare si piper si ii punem intr-o tava cu 2 linguri de ulei la foc iute.
Intre timp tocam ceapa si usturoiul fin. Punem ceapa la calit intr-o lingura de ulei, iar cand ceapa s-a inmuiat adaugam usturoiul. Lasam cateva secunde, apoi stingem cu sosul de rosii. Adaugam foile de dafin, putina sare, piper, pasta de ardei si lasam sa dea 2-3 clocote.
Turnam sosul de rosii peste peste, impreuna cu ciupercile scurse si clatite bine.Lasam tava la cuptor pana sosul se ingroase.
Servim mancarea cu patrunjel verde tocat fin presarat deasupra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult