Salau cu "glazura" de usturoi

de vero_closca in Salau, 25 Mar 2010 | 2065 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg salau (3 bucati)
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel verde
  • o lingura otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu "glazura" de usturoi:

curatati pestele,il eviscerati,il spalati repede sub jet de apa rece,ii indepartati capul si-l despicati de-a lungul osului principal.


ungeti o tava cu putin ulei,asezati pestele,presarati-l cu sare si piper dupa gust si il ungeti cu mujdeiul de usturoi (pisati cateii de usturoi si amestecati-i bine cu putina sare ,uleiul si otetul pana devine o pasta ca o maioneza pe care o diluati cu 3 linguri de apa rece).


presarati patrunjelul tocat marunt si introduceti tava in cuptorul incalzit,la foc mediu,pt 30 minute.


este o reteta simpla dar foarte gustoasa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau cu "glazura" de usturoi 23601
retete culinare - Salau cu "glazura" de usturoi 23602
retete culinare - Salau cu "glazura" de usturoi 23603

COMENTARII (3)

silvi0ara 1

25.03.2010, 09:35

madi_marin 1

07.04.2010, 18:41

super bun.....ador pestele cu usturoi....

madi_marin 1

07.04.2010, 18:43

ce se vede alaturi pe farfurie e pepene murat?....am auzit ca se face, dar nu am gustat niciodata...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Dulceata de ardei iute
  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu iaurt

de Rux 9

Papanasi cu iaurt

ieri la 23:23

Coaste picante

Coaste picante

ieri la 21:49

Pepene rosu, castraveti si gogonele, murate in saramura

de Rocsi 9

Pepene rosu,...

ieri la 20:58

Bomboane de ciocolata asortate

de ancutsa 4

Bomboane de...

ieri la 20:52