Salau cu legume si salvie - la cuptor

de mihaelar63 in Salau, 30 Noi 2011 | 2760 vizualizari

 

Pentru ca azi se consuma peste am ales o astfel de reteta .
La noi este aproape nelipsit salaul de Mures .
In imagine veti vedea minunatele flori mov -albastrui de salvie care sunt comestibile .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg salau rondele 
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei iute
  • 1 morcov
  • sare de mare
  • 100 ml ulei masline
  • 1 pahar de vin alb demi-sec
  • frunze si flori de salvie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau cu legume si salvie - la cuptor:

Ungeti o tava cu putin ulei , asezati in ea salaul rondele + frunze de salvie .

Adaugati legumele feliate -tocate , sarati .Stropiti cu ulei si adaugati vinul .

Dati tava la cuptor 30 minute.

Serviti pestele decorat cu frunze si flori de salvie insotit de salata sau garnitura preferata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135417
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135418
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135419
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135420
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135421
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135422
retete culinare - Salau cu legume si salvie - la cuptor 135423

COMENTARII (8)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 15:11

mirela0911 1

30.11.2011, 20:11

buuuuuuuunnnnnnnn

Rux 1

30.11.2011, 20:14

Wow!!! Splendid...cu flori de salvie...ce frumos si parfumat suna!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21