4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O reteta simpla, rapida si sanatoasa.
Pornim cuptorul si-l setam la o temperatura de 200 grade C.
Cartofii curtati si spalati ii taiem in patru.
Fileul il trecem printr-un jet de apa dupa care il tamponam cu hartie absorbanta.
Pregatim o tava cu hartie de copt.
Se condimenteaza fileul pe ambele parti cu arome pentru peste, praf de usturoi, rozmarin, sucul de lamaie dupa care il asezam in tava unsa cu ulei, iar de jur -imprejur asezam cartofii. Dam tava la cuptorul preincalzit si lasam in cuptor pana cand cartofii si pestele sunt facuti.
Pofta buna!
1
dozare condimentelor se face dupa gustul vostru
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult