Saleuri din aluat cu osanza

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 3500 vizualizari

 

Din categoria am facut aluat cu osanza si acum ma dau in barci sa-l consum....si cu aceasta ocazie testez si noul meu aparat foto,primit cadou de la ''fan clubul meu-Adi si Nico''.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat cu osanza
  • 1 lingura ulei masline
  • 100 g branza de oaie
  • mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri din aluat cu osanza:

Se intinde aluatul intr-o foaie dreptunghiulara,se unge cu ulei de masline,se rade branza de oaie si apoi se taie in fasiute potrivite care se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.Se da tava la cuptor cca 15-20 min,in functie de cuptorul fiecaruia....

Reteta de aluat o gasiti aici...http://www.bucataras.ro/retete/aluat-cu-osanza-55921.html

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291446
retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291447
retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291448
retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291449
retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291450
retete culinare - Saleuri din aluat cu osanza 291451

COMENTARII (25)

simona72 1

17.01.2014, 13:01

Ce as crantzani cateva!!

Teo 1

17.01.2014, 20:38

tare frumusele!

madi_marin 1

18.01.2014, 10:11

de-astea rontai fara numar...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55