Sandvis " Ady"

de alinutzika in Sandvisuri, 26 Oct 2012 | 751 vizualizari

 

Un sandvis executat si mancat de sotul meu drag. Asa-i ca e priceput fetelor?

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine
  • crema de branza Delaco
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • salam taranesc
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis " Ady":

Felia se unge cu crema de branza. Ardeii si salamul se taie rotund cu ajutorul uneltei de scos cotoare la mere (oare mie de ce nu mi-a venit ideea asta?!) si se aranjaza cu mult drag peste branzica.

 

TIPS-URI

1

Multumesc iubitule!

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Sandvis " Ady" 184657
retete culinare - Sandvis " Ady" 184658
retete culinare - Sandvis " Ady" 184659
retete culinare - Sandvis " Ady" 184661
retete culinare - Sandvis " Ady" 184662

COMENTARII (12)

adry88 1

27.10.2012, 13:20

place

Mihaela11_jo 1

27.10.2012, 23:23

Bunnnnnnnnnn

alinutzika 1

28.10.2012, 22:49

,multumesc!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D