Sandvisuri calde

de Ligia Bxl in Sandvisuri, 22 Mar 2014 | 1921 vizualizari

 

Aceste sandvisuri le ador ptr aroma rosiilor chery care sunt acrisoare,racoroase si merg bine cu cascavalul Delaco :)

 

INGREDIENTE

  • felii de cascaval Delaco
  • lipii
  • cateva crengute rosii chery
  • busuioc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvisuri calde:

Am pus in tava pe o foaie de copt cateva lipii si pe ele am pus cate o felie de cascaval Delaco.

Am curatat ceapa verde si am spalat-o,apoi le-am taiat marunt si am pus-o peste cascaval.

Am spalat crengutele de rosii si le-am pus peste ceapa,am presarat putina sare si piper si le-am dat la cuptor pana sau rumenit putin.

Dupa ce le-am scos din cuptor le-am presarat putin busuioc.

Pofta buna!

 

COMENTARII (19)

Valclaudia 1

22.03.2014, 21:08

imi plac tare mult pozele tale! Minunat iti prezinti preparatele! Felicitari!

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 14:01

As manca si eu unul!

Ligia Bxl 1

31.03.2014, 15:42

multumesc mult fete dragi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21