Saratele cu telemea si seminte de canepa

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2017 | 5642 vizualizari

 

absolut delicioase

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr. branza grasa de oaie (telemea proaspata)
  • 250 gr. margarina Rama
  • 100 gr. seminte de canepa decorticate
  • cca 700gr. faina alba proaspat cernuta
  • 1 ou de casa pentru uns
  • seminte de canepa de presarat deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea si seminte de canepa:

Cuptorul se preincalzeste la 200 grade C.

Tavile cuptorului se tapeteaza cu hartie de copt.

Punem intr-un castron incapator, branza de oaie, adaugam margarina trecuta un minut prin cuptorul cu microunde, apoi faina si semintele de canepa decorticate.

Amestecam ingredientele cu mana, vom obtine un aluat elastic pe care il vom intinde pe masa de lucru infainata, apoi, il taiem dupa preferinta.

Asezam in tavile pregatite bucatelele de aluat, le ungem cu ou batut si presaram din belsug seminte de canepa.

Dam tavile la cuptor pana devin aurii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea si seminte de canepa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saratele fragede