Sarmale de curcan si vita

de oO_ acnA _Oo in Mancaruri cu carne, 19 Dec 2012 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata vita + 500 g carne tocata curcan
  • 35-40 de foi varza murata
  • 300 g varza murata tocata
  • 1 legatura de marar
  • boia dulce
  • suc de rosii
  • ulei
  • o cescuta cu orez
  • bulion de ardei
  • cimbru
  • piper
  • delicat
  • 2 foi de dafin
  • 3 cepe mari
  • 2 morcovi
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de curcan si vita:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoare , ambele se pun intr-un bol mai mare si se amesteca cu carnea tocata (curcan+vita) , mararul tocat , boia dulce, suc de rosii, bulion de ardei, ulei, orezul, cimbru, piper, delicat.

Cu aceasta compozitie umplem sarmalele.

Separat varza tocata se amesteca si ea cu putin bulion de ardei, suc de rosii, piper, cimbru , sare si apoi se aseaza pe fundul oalei.

Punem sarmalele de jur-imprejurul oalei si pe mijloc mai punem putina varza tocata.Printre sarmale punem foi de dafin, bulion de ardei si suc de rosii.

In oala punem apa cat sa acopere sarmalele.Lasam sa fiarba la foc mic pana se fierbe bine varza si carnea .....Pofta Buna! :)

 

RETETA IN IMAGINI

Sarmale de curcan si vita-0
Sarmale de curcan si vita-1
Sarmale de curcan si vita-2
Sarmale de curcan si vita-3
Sarmale de curcan si vita-4
Sarmale de curcan si vita-5
Sarmale de curcan si vita-6
Sarmale de curcan si vita-7
Sarmale de curcan si vita-8
Sarmale de curcan si vita-9
Sarmale de curcan si vita-10

COMENTARII (15)

MonaMimi

MonaMimi 1

20.12.2012, 13:56

oO_ acnA _Oo

oO_ acnA _Oo 1

20.12.2012, 15:56

pai am pus putina afumatura

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:23

Bun, bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!