Bunica, de ieri seara tot impachetez la sarmalute!!! S-a dus manichiura mea! Dar a meritat! Maine e opera de binefacere si le voi duce acolo impreuna cu tzatziki, si cu galaktoboureko(desert care il am postat) o sa postez poze maine ! Te pup
Delicioase( si cata munca!!!!!!!!!!!!)
Frunzele de vita proaspete doar se oparesc;am invatat de la localnice faptul ca frunzele de vita de la strugurii negrii sunt mai fragede si mai acrisoare;eu le fac si de post
Socrul meu obisnuieste sa glumeasca( la invitatii la masa si noi facem sarmalute din 1-2kg de foi de vita):"ce mai este si mancarea asta la care rolezi foi de vita 2 ore si se mananca in 5 minute?"
Mihaela11, nu afacut niciodata, de post bunica mea facea, cred ca o sa ncerc si eu! intr-adevar? Nu stiam ca e diferenta intre frunzele de vita! Stii cat de nervoasa am fost aseara cand le-am facut! Ptr ca am avut 2 pachete de foi, si unul era atat de tare iar celalat foarte moi incat se rupeau!
Asa e, iti ia atat de mult sa le faci si le mananci in 5 min! Asa mai rade sotul de mine!