Scobar la gratar

de kamy in Peste, 4 Oct 2011 | 4604 vizualizari

 

Cum in vacanta am stat "la mosie"atata timp,sotul a fost des la pescuit si de cateva ori a avut norocul sa prinda niste pesti mai mari.Cum nu-s fana peste cu oase,i-a mancat el,ca ce sa faca.In orice caz,tin sa va anunt ca scobarii sunt plini de oase....yeh...noroc ca am facut si niste mici,ca altfel muream de foame.

 

INGREDIENTE

  • 2 scobari
  • verdeturi a la provence
  • foi de dafin
  • condiment ptr peste
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scobar la gratar:

  Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins.

Se servesc cu mujdei de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Scobar la gratar 127700
retete culinare - Scobar la gratar 127701
retete culinare - Scobar la gratar 127702
retete culinare - Scobar la gratar 127703

COMENTARII (26)

kamy 1

05.10.2011, 23:07

gina...multumesc

adry88 1

08.10.2011, 21:27

tare bun

mihaelar63 1

24.11.2011, 15:03

Ce culoare minunata are

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59