Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se curăță peștele de solzi, se eviscerează, se spală și se așează pe hârtie absorbantă.
După ce s-a scurs bine apa, se crestează, se sărează și se lasă de-o parte circa 30 minute.
Se pune scrumbia pe o tigaie grill bine încinsă.
Se ține pe fiecare parte circa 4-5 minute.
Cartofii se curăță de coajă, se spală și se taie în 8.
Se prăjesc în ulei foarte bine încins. După ce s-au prăjit se scot pe un șervet, se condimentează cu sare și piper.
Poftă bună!
1
În momentul servirii, scrumbia se poate stropi cu zeamă de lămâie sau cu oțet (balsamic, mere, etc).
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult