Sendvis cu macrou

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 29 Mar 2013 | 1104 vizualizari

 

Un sendvis usor de preparat, simplu, dar extraordinar de gustos

 

INGREDIENTE

  •  1 macrou proaspat
  • 2 cuburi de brinza Delaco Ceva fin
  • 1 ceapa medie
  • citeva frunze de salata
  • sare
  • piper negru / piper rosu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis cu macrou:

 Ideea aceasta de sendvis am descoperit-o in piata de peste de la 'Stanbul. Acolo, la 2 pasi de marea Marmara, pescarii aveau linga fiecare stand de peste o plita, linga care era pregatit fileul de macrou proaspat. Si mi ti-l incingeau pe plita , taiau jumatate de paine in doua si o incalzeau alaturi, aruncau asa, la deruta, citeva rondele de ceapa sa se "bronzeze" si ele, apoi le impreunau in paine si adaugau citeva frunze de salata maruntite cu mina. Asezonau cu sare si "fresh peper", citiva stropi de lamaie si totul era delicios.

Cind am revenit acasa, am pus si noi in practica, dar in tigaia de teflon. Am improvizat putin ungindu-mi felia de paine cu Ceva fin de la Delaco, caci imi place mult cum se combina cu rondelele de ceapa si, pentru culoare, am condimentat cu piper rosu. 

Simplu si minunat, poate marturisi si Ioana mea draga, care a devorat sendvisul din imagine :)).

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi bagheta crocanta, de la care eliminam parte din "miez" cind o taiem 

RETETA IN IMAGINI

Sendvis cu macrou-0
Sendvis cu macrou-1
Sendvis cu macrou-2
Sendvis cu macrou-3
Sendvis cu macrou-4
Sendvis cu macrou-5
Sendvis cu macrou-6
Sendvis cu macrou-7

COMENTARII (17)

Bucataras 1

29.03.2013, 23:55

deeeeci! nici un deci . Sa incercati, dar musai cu macrou!

Bunica 1

30.03.2013, 09:32

daca-i musai cu placere))

Andreea Caroline 1

09.07.2013, 17:09

Super !!! Ador macroul

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41