Shaorma

de Julie in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 9905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei gras
  • castraveti murati
  • ketchup
  • sare,piper,cimbru
  • maioneza
  • 2 linguri cu smantana
  • lipii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut.
Fiind foarte cald...nu am vrut sa stau prea mult in bucatarie...   :) Au iesit super!

Pieptul de pui taiat fasii il frigem pe grill sau il prajim in putin ulei. Saram si piperam. Cartofii ii taiem si ii prajim in ulei. Taiem felii ardeiul gras si castravetii.

Preparam maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita mustar, 200 ml ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Ungem lipia cu maioneza, asezam apoi cantitatile dorite de carne, cartofi, ardei gras, castraveti,  ketchup, presaram sare,piper,cimbru. Rulam strans. Servim!   :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

19.07.2010, 22:31

preferata sotului.eu fac si lipiile,chiar imi place.

Julie 1

20.07.2010, 07:57

Bianca,Ina,Gaby, va servesc? Gaby, a fost foarte cald si nu am avut chef de copt lipii...

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:55

Ce bunatate!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de oua condimentata