Shaorma

de Julie in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2010 | 7669 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 4-5 cartofi
  • 1 ardei gras
  • castraveti murati
  • ketchup
  • sare,piper,cimbru
  • maioneza
  • 2 linguri cu smantana
  • lipii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Am mai facut shaorma si alta data dar cu foi din clatite, pregatite in casa. De data asta am cumparat lipii libaneze si doar le-am umplut.
Fiind foarte cald...nu am vrut sa stau prea mult in bucatarie...   :) Au iesit super!

Pieptul de pui taiat fasii il frigem pe grill sau il prajim in putin ulei. Saram si piperam. Cartofii ii taiem si ii prajim in ulei. Taiem felii ardeiul gras si castravetii.

Preparam maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita mustar, 200 ml ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust. La sfarsit o amestecam cu 2 linguri de smantana.

Ungem lipia cu maioneza, asezam apoi cantitatile dorite de carne, cartofi, ardei gras, castraveti,  ketchup, presaram sare,piper,cimbru. Rulam strans. Servim!   :)

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Shaorma 42281
retete culinare - Shaorma 42282
retete culinare - Shaorma 42283
retete culinare - Shaorma 42284
retete culinare - Shaorma 42285

COMENTARII (16)

gaby_duceag 1

19.07.2010, 22:31

preferata sotului.eu fac si lipiile,chiar imi place.

Julie 1

20.07.2010, 07:57

Bianca,Ina,Gaby, va servesc? Gaby, a fost foarte cald si nu am avut chef de copt lipii...

Gurmanzii 1

12.01.2011, 23:55

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21