Shaorma la Lipie

de Gagarin in Pui, 27 Feb 2016 | 4256 vizualizari

 

Salutare, Am facut Shaorma acasa si e delicioasa.

Mi-a iesit delicioasa!

 

 

INGREDIENTE

  • tortilla Wraps
  • cartofi prăjiți
  • piept de pui -fried
  • porumb
  • varza rosie
  • morcov
  • ceapă proaspătă
  • salata iceberg
  • ardei gras
  • maioneza cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma la Lipie:

Se prajesc cartofi si se trage pieptul de pui marinat in condimente la tigaie.

Intre timp spalam si feliem legumele.

Facem maioneza cu usturoi dintr-un ou cu ulei, si bineinteles nelipsitul usturoi.

Punem foaia de tortilla intr-o farfurie, ungem cu maioneza si umplem cu carne.

Adaugam legumele.

Inchidem Shaorma ca si in video: https://youtu.be/j7Cv4ycDgMc

Savuram delicioasa shaorma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma la Lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

29.02.2016, 16:20

mirela0911 1

29.02.2016, 20:38

Cea mai buna, facuta acasa!

Bya Ralu 1

25.03.2016, 15:36

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui