Snitel Alinez

de _Alina_ in Porc, 17 Mai 2012 | 2076 vizualizari

 

Aveam pofta de niste snitele, asa ca am dat iama in congelator, unde am gasit niste carne de porc si niste gogosari copti. Initial gogosarii am vrut sa-i fac salata, dar mi-a venit ideea sa ii folosesc la snitele. Nici nu mi-am inchipuit ca vor iesi niste snitele asa grozave si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc fara grasime
  • 250 g gogosari copti
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel Alinez:

1. Taiati si bateti carnea.

2. Gogosarii copti pasatii cu stick-blender-ul si adaugati sare + piper.

3. Bateti ouale.

4. Dati carnea intai prin gogosarii pasati, apoi prin ou si la final prin pesmet sau faina si puneti la prajit in ulei incins.

5. Scoateti snitelele pe farfurii pe care ati pus prosoape de hartie.

 

 

TIPS-URI

1

Puteti prepara snitelul si fara ou, doar ca iese extrem de moale :P

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitel Alinez 163099
retete culinare - Snitel Alinez 163100
retete culinare - Snitel Alinez 163101
retete culinare - Snitel Alinez 163102
retete culinare - Snitel Alinez 163103
retete culinare - Snitel Alinez 163104
retete culinare - Snitel Alinez 163105

COMENTARII (20)

Bya Ralu 1

18.05.2012, 22:39

arata super

ArianaBala 1

19.05.2012, 19:02

Tare bine arata

_Alina_ 1

22.05.2012, 10:48

multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55