Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Inspiratia a fost Edith Frincu cu reteta "pui crocant la cuptor"..ea a folosit pulpe dezosate eu am preferat snitel de pui din piept.
Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper.Amestecam ouale cu laptele,adaugam sare(dupa preferinta puteti adauga si piper).Intr-o farfurie amestecam cascavalul cu pesmetul.punem pe o alta farfurie faina.
In tava in care urmeaza sa coacem punem hartie de copt.Pregatim pieptul astfel:Il trecem prima data prin faina,apoi prin ou,apoi prin pesmetul amestecat cu cascaval si direct in tava.Asezam bucatile de snitel de pui in cuptorul preincalzit la 150 de grade ,lasam 15min pe o parte si 15 pe cealalta...pofta buna!
1
la cantitati puteti modifica..mie mi-a mai ramas din fiecare ingredient cate putin..cu cat e mai mult cascaval cu atat ies mai bune
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult