Snitel la cuptor

de Rocsi in Pui, 15 Mar 2010 | 3004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • apa minerala sau plata
  • 2-3 linguri faina
  • pesmet
  • vegeta
  • piper
  • 1 lingurita boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel la cuptor:

Pieptul de pui se spala bine,se portioneaza,se bate  cu ciocanul de snitzele,se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce si se lasa asa circa15-20min.

ouale se bat bine,se adauga apa minerala,faina,vegeta si piper si se amesteca toate bine.

bucatelele de carne se dau prin compozitia cu oua si apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie si se dau la cuptorul incins.

se lasa cam 40 min sau mai putin daca nu le doriti prea crocante.

 

COMENTARII (5)

ionix 1

19.03.2010, 16:12

bun bun... mie-mi place mai mult decat cel prajit

nadina73 1

29.03.2010, 15:42

ce bine arata ,super bun

Rocsi 1

29.03.2010, 17:12

mersi nadina73

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S