Snitele cu ciuperci si smantana

de ianculubita in Porc, 30 Oct 2013 | 1631 vizualizari

 

O mancare gustoasa si usor de facut

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.snitele de porc
  • 3 linguri faina
  • 20 ml ulei
  • 250 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 400 ml smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu ciuperci si smantana:

Carnea condimentata cu sare si piper,o trecem prin faina,prajim bucatile cate 2-3min pe fiecare parte apoi le scoatem pe farfurie;in uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt si usturoiul apoi adaugam ciupercile feliate;dupa ce a scazut apa din ele,adaugam 1cana cu apa,carnea si lasam sa fiarba cu capac;dupa ce a scazut si carnea este fiarta,adaugam smantana,condimentam si mai lasam cateva minute sa se ingroase sosul;servim imediat cu patrunjel verde.

 

TIPS-URI

1

carnea de porc,poate fi inlocuita cu pasare

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273308
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273309
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273310
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273311
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273312
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273313
retete culinare - Snitele cu ciuperci si smantana 273315

COMENTARII (12)

Rocsi 1

30.10.2013, 11:05

Foarte bun preparatul. Vin la masa

_Alina_ 1

30.10.2013, 11:41

ianculubita 1

30.10.2013, 11:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29