Snitele de soia (cu ou sau de post)

de Alina26 in Mancaruri de post, 25 Mar 2013 | 9921 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g soia felii
  • faina
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • 2 lingurite de Delikat
  • sare
  • piper
  • lingurita de cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia (cu ou sau de post):

Intr-o oala punem apa, in care adaugam sare, cimbru, Delikatul si punem soia la fiert timp de 15-20 de minute.

Dupa 5 minute de fierbere adaugam si usturoiul pisat, punem capacul si lasam sa fiarba in continuare.

Dupa ce s-a fiert, se pun feliile de soia pe un servetel sa asoarba toata zeama (se poate presa cu un alt servetel pus deasupra)

Intre timp se bat doua oua cu sare si in faina se amesteca cu putina sare si piper.

Se pune uleiul la incins,se fac snitelele:intai se baga in faina,apoi in ou,iar in faina si iar in ou,si se prajesc.

Se pot servi calde sau reci.

Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Pentru cei care vor snitele de post, se poate adauga apa minerala in loc de ou si se face un aluat ca pentru clatite.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214039
retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214040
retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214041
retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214044
retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214046
retete culinare - Snitele de soia (cu ou sau de post) 214047

COMENTARII (14)

Alina26 1

25.03.2013, 22:39

multumesc!!!!!

abstract01 1

26.03.2013, 03:09

Alina26 1

26.03.2013, 10:46

multumesc!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55