Snitele de soia in sos de mustar

de Ina in Mancaruri de post, 20 Mar 2011 | 5941 vizualizari

 

Delicioase, pentru zilele de post si nu numai...

 

INGREDIENTE

  • snitele de soia ( 10 bucati)
  • 2 foi de dafin
  • delikat
  • mustar clasic
  • piper boabe
  • faina ( 2 linguri)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia in sos de mustar:

Fierbem snitelele de soia, cca 10 minute, in apa cu delikat, foi de dafin si boabe de piper. Cand s-au fiert le scurgem bine de apa si le presam in palme, folosindu-ne de prosoape de hartie pentru a elimina cat mai multa apa.

Sosul de mustar il amestecam cu 2 linguri de faina si un vf de cutit de sare sau delikat.

Snitelele scurse de apa le trecem prin sosul de mustar, apoi prin pesmet si le prajim in ulei incins.

Le putem servi simple, sau alaturi de un piure de cartofi ( eu am facut unul simplu, folosind zeama in care au fiert cartofii taiati cubulete, putin ulei  si marar tocat, intrucat era o zi de post ) 

Pofta mare!

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Snitele de soia in sos de mustar-0
Snitele de soia in sos de mustar-1
Snitele de soia in sos de mustar-2
Snitele de soia in sos de mustar-3
Snitele de soia in sos de mustar-4
Snitele de soia in sos de mustar-5
Snitele de soia in sos de mustar-6
Snitele de soia in sos de mustar-7
Snitele de soia in sos de mustar-8

COMENTARII (30)

Ina 1

20.03.2011, 21:10

cine nu papa, nu stie ce pierde

mamaieelena 1

21.03.2011, 09:50

bune rau

Rux 1

21.03.2011, 18:43

Ce bine arata Inaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04